Mercike naplója - "Nincsen rózsa tövis nélkül"

Egy furcsa és kissé bizarr problémára keresek megoldást. Sokan kinevetnek érte, nekem viszont megkeseríti az életem. Sokáig titkoltam, de mostmár muszáj elmondani. Jelmondatom: "Nincsen rózsa tövis nélkül..."

Linkblog

Archívum

2008.06.25. 18:29 | Tojásosnokedli | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Ma találtam egy cikket egy nőcis oldalon, amiben azt írják, hogy létezik olyan, hogy egy ember úgy születik meg, hogy eredetileg iker lett volna, de a másik baba valamiért nem, fejlődött ki, viszont bizonyos részei ott lehetnek az emberben! Nagyon félelmetesen hangzik, de izgalmas is, mert hátha ez lehet velem is!
Holnap, ha lesz idő, akkor még keresek ilyen dolgokat. Orvosok is beszéltek abban a cikkben, úgyhogy biztos van benne valami igaz, de nehéz elképzelni. Akkor az az ember most két ember? Vagy csak egy, de van még egy lába mondjuk?
Ti hallottatok már ilyenről?

Hazafelé veszek dinnyét, ez már a szezonja.
Ti szeretitek a dinnyét?

Mercike

A bejegyzés trackback címe:

https://mercike.blog.hu/api/trackback/id/tr87539255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása